Страници: [1] 2 Last   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: Хакнаха ми скайпа...  (Прочетена 1511 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
sKz # TheOmen
Старши Потребител
Неактивен Неактивен

Публикации: 897

Мрази спектаторите... >.<

« -: март 18, 2010, 20:13:34 »

Някой ако има някаква идея какво да правя, освен нов скайп, да казва... Старият ми скайп е bobi153, потърсете ме и ще видите за какво става дума  Wall Wall mozilla_footinmouth mozilla_footinmouth mozilla_footinmouth mozilla_footinmouth

Едит: Забравих да спомена и това, че пощата към скайпа ми също е с променена парола...........................
« Последна редакция: март 18, 2010, 20:15:55 от sKz # TheOmen » Активен

“viva arsenal por siempre carajo”

Румен е пич.
des7iny
Just be yourself !
Hns Admin
Старши Потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 585

« Отговор #1 -: март 18, 2010, 20:18:13 »

ах...тъкмо мислех да ти дам предложението да си пратиш паролата на емейла .. и да си я смениш и така..

мм незнам .. как може да ти научат паролите ?  Shocked Think
Активен

╠► Crosshair size : Small
╠► Crosshair color: LightBlue
╠► Resolution : 1024x768
╠► sensetivity : 5.0
╠► My nickname : <BETONA> Des7iny   ---
sKz # TheOmen
Старши Потребител
Неактивен Неактивен

« Отговор #2 -: март 18, 2010, 20:20:19 »

Нямам си и на идея, но ако разбера кой е тоя Skeitara92(това е скайпа на тоя сопол, който ми е го е хакнал) ще си дигна гъза както никога и така ще го посетя, че няма да му се повярва....
Активен

Румен е пич.
KanCb3oB
Kapsa
Старши Потребител
Неактивен Неактивен

Публикации: 336

« Отговор #3 -: март 18, 2010, 20:26:09 »

Ей тия дечурлига си нямат друга работа. Немогат ли като нас едно време пишките да си мерят ами ще хакват скайпове  Wall
Активен
pe6pi
ооооо май боже
GunGame Admin
Старши Потребител
*
Активен Активен

Публикации: 738

« Отговор #4 -: март 18, 2010, 20:28:12 »

И аз го имах същия проблем,опитах със пощата за паролата и пощата бом бок и си направих друг скайп.Много кофти така,на такива трябва да им се хакват мозаците скейтари мейтари ужассссс.
Активен

Ankh-Morpork CS Servers

Казвам се Десен от с.Левочево, и мога да пиша със двата леви пръста на десния крак.Понякога чета бавно за да може хората да слушат бързо.
FOXI
immortal
Глобален Модератор
Старши Потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2792

много съм лош!

« Отговор #5 -: март 18, 2010, 21:29:38 »

Значи ти е хакнал пощичката, щом и на нея е сменил паролата, а от там и скайпа или? И как така е станала тази работа като не го знаеш кой е тоя?

Иначе най-добре го потърси кой е този и му го хакни и на него (aма не скайпа де) Cheesy
Активен

и я съм го евал
БЕЗГРЕШЕН
Пълноправен Потребител
Неактивен Неактивен

Публикации: 119

« Отговор #6 -: март 18, 2010, 22:33:40 »

http://bbonev.info/razbivane-na-parola-v-skayp/

Паролата на скайп няма пробиване Wink
Начините са главно 2:
1.Разбива се паролата на пощата(обикновенно става от близък човек,който добре те познава)и оттам паролата на скайпа се сменя.
2.Инсталиране на keylogger,но се съмнявам този човек да е имал достъп до машината ти.

Послепис:Прочети темата,която съм дал и ще разбереш подробности.
Активен
sKz # TheOmen
Старши Потребител
Неактивен Неактивен

« Отговор #7 -: март 18, 2010, 22:38:03 »

Значи ти е хакнал пощичката, щом и на нея е сменил паролата, а от там и скайпа или? И как така е станала тази работа като не го знаеш кой е тоя?

Иначе най-добре го потърси кой е този и му го хакни и на него (aма не скайпа де) Cheesy

Предполагам, че първо скайпа е хакнал, защото само скайпа има нещо общо с пощата, пък и за да си сменя паролата на скайпа ми искат имейла, предпоалгам че заради това е хакнал и пощата. Говорих с Румен, стискайте палци да го разбера тоя от къде е.

П.п Влезте в скайпа и потърсете Hacked by Skeitara.

http://bbonev.info/razbivane-na-parola-v-skayp/

Паролата на скайп няма пробиване Wink
Начините са главно 2:
1.Разбива се паролата на пощата(обикновенно става от близък човек,който добре те познава)и оттам паролата на скайпа се сменя.
2.Инсталиране на keylogger,но се съмнявам този човек да е имал достъп до машината ти.

Послепис:Прочети темата,която съм дал и ще разбереш подробности.

Паролата ми представлява 8 букви и цифри, само аз я знам. Хипотетично няма как да не е хакнато, пък и най малкото той го е написал тоя, че го е хакнал!

Edit: Ако беше така както казваш, паролата на пощата ми нямаше да е сменена, защото е различна.
« Последна редакция: март 18, 2010, 22:41:45 от sKz # TheOmen » Активен

Румен е пич.
и я съм го евал
БЕЗГРЕШЕН
Пълноправен Потребител
Неактивен Неактивен

« Отговор #8 -: март 18, 2010, 23:00:46 »

Ама ти май не четеш?Паролата на скайп просто няма хакване!!Самият скайп в България се изпозва за чат,но в останалите държави по света хората имат кредит в скайп и т.н.Като цяло го използват за служебни и бизнес нужди.Не си мисли,че е толкова лесно.Засега доказан случай за пробиване на скайп НЯМА!!Както споменах,за да се разбие паролата на скайп трябва да се разбие първо тази на пощата,което е доста по лесно,стига да си достатъчно упорит.Пробива се пощата,като се научкат някои отговори(по лесно е,ако те познава) и след това от скайп на тази поща се изпраща съобщение,че е забравена паролата и на вече пробитата поща се изпраща новата парола за скайпа.Звучи лесно нали Smiley Ако толкова се интересуваш прочети темичката,която съм постнал с линка и ще ти стане предеелно ясно кое е възможно и кое не.
« Последна редакция: март 18, 2010, 23:02:17 от ` » Активен
sKz # TheOmen
Старши Потребител
Неактивен Неактивен

« Отговор #9 -: март 18, 2010, 23:06:49 »

Виж ся, не ми се заяждай, прочетох много добре темата и това което е написал пича е че не е ВИЖДАЛ такава програма! Ти как ще ми гарантираш, че няма?! Не ме и интересува за какво го използват скайп-а в чужбина. Не е никой мой познат, защото няма да посмее, а и най-малкото ще ми е казал до сега. Пък и той хубаво е хакнал първо пощата после скайпа, но как е разбрал, че тази поща е за този скайп... Схеми винаги има, така че...
Активен

Румен е пич.
и я съм го евал
БЕЗГРЕШЕН
Пълноправен Потребител
Неактивен Неактивен

« Отговор #10 -: март 18, 2010, 23:08:11 »

Освен самата тема прочети и 202-та коментара под нея.Там са същинските разяснения!!Може да ти отнеме 1 час,но определено ще ти стане по ясно.

I Got The Power Доказан случай,за хакване на скайп пак повтарям НЯМА Щом мислиш,че ти знаеш за такъв случай,можеш да пуснеш една темичка и няколко доказателства Smiley 202 коментара не са толкова много-прочети ги,когато имаш времето Smiley

Послепис:Аз казвам това,което знам и което съм чел(моето лично мнение!).А точно за това съм чел много,защото имах подобен проблем.Ако искате четете,ако искате недейте,но тази тема към която съм дал линк е една от най-добрите,които описват този проблем(ако може да се нарече проблем)

Ааа и още нещо-ако намериш в и-нет програми,в които въвеждаш скайпа,цъкаш океи и ти излиза паролата-НЕ ги тегли.99.99% е вирус.От каде знам-ами изпатих се Wall
« Последна редакция: март 18, 2010, 23:33:27 от ` » Активен
pe6pi
ооооо май боже
GunGame Admin
Старши Потребител
*
Активен Активен

Публикации: 738

« Отговор #11 -: март 18, 2010, 23:24:48 »

Ама ти май не четеш?Паролата на скайп просто няма хакване!!Самият скайп в България се изпозва за чат,но в останалите държави по света хората имат кредит в скайп и т.н.Като цяло го използват за служебни и бизнес нужди.Не си мисли,че е толкова лесно.Засега доказан случай за пробиване на скайп НЯМА!!Както споменах,за да се разбие паролата на скайп трябва да се разбие първо тази на пощата,което е доста по лесно,стига да си достатъчно упорит.Пробива се пощата,като се научкат някои отговори(по лесно е,ако те познава) и след това от скайп на тази поща се изпраща съобщение,че е забравена паролата и на вече пробитата поща се изпраща новата парола за скайпа.Звучи лесно нали Smiley Ако толкова се интересуваш прочети темичката,която съм постнал с линка и ще ти стане предеелно ясно кое е възможно и кое не.
Айде бе точно така изчезна и моя скайп и поща,и съм виждал как от скайпа и направо ти изгасва компа завинаги.Може да се хакне и то оргинално без милост и от там хаква други скайпове и т.н.Има пробиване на скайп Idea

п.п Само дето му се е случило така кофти на sKz # TheOmen,искренно се надявам и стискам палци да го намериш и да го хакнеш ти него.
« Последна редакция: март 18, 2010, 23:28:05 от I Got The Power » Активен

Ankh-Morpork CS Servers

Казвам се Десен от с.Левочево, и мога да пиша със двата леви пръста на десния крак.Понякога чета бавно за да може хората да слушат бързо.
sKz # TheOmen
Старши Потребител
Неактивен Неактивен

« Отговор #12 -: март 18, 2010, 23:41:50 »

п.п Само дето му се е случило така кофти на sKz # TheOmen,искренно се надявам и стискам палци да го намериш и да го хакнеш ти него.

И аз така... Като видях колко хора е пре*бал тоя ми стана лошо...   mozilla_footinmouth
Активен

Румен е пич.
sKz # TheOmen
Старши Потребител
Неактивен Неактивен

« Отговор #13 -: март 19, 2010, 01:21:46 »

Имам му ип-то на тоя: 79.100.145.14

Ако някой може да намери адрес ще съм много благодарен... Въпроса е да го разбера къде живее и ще отидем делегация да му ебем мамичката мила...
Активен

Румен е пич.
Kyustendil | Team
Жоро
CS Admin
Старши Потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 310

Наслаждавай се на живота. Дълго време ще си мъртъв

« Отговор #14 -: март 19, 2010, 01:49:52 »

Hostname: 79-100-145-14.btc-net.bg
ISP: Bulgarian Telecommunications Company Plc.  
Organization: BTC Broadband Service
Proxy: None detected
Type: Broadband
Assignment: Static IP
                           С малко познати в Бтк  или както се знае с малко $  мисля , 4е няма да има проблем да се намери

Ще пораспитам  малко и ще ти пратя ЛС Smiley  Think
« Последна редакция: март 19, 2010, 01:52:05 от Kyustendil|Team » Активен

Страници: [1] 2 Last   Нагоре
Изпечатай
Отиди на:  

Vote CS-bg :: Counter-Strike фенсайт!